AB Stockholms Spårvägar söker Konduktörer till sommar 2018

Vi söker nu ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare till uppdrag som konduktör.

Att vara konduktör
Spårvagnskonduktör är ett ansvarsfullt arbete. Vi lägger stor vikt vid säkerhet. Det kan tidvis vara stressigt då vi har hög belastning under sommaren. Eftersom vi kör både på Djurgården och Lidingö möter du många turister som vill besöka sevärdheterna längs linje 7 samt stamresenärer som bor längst Lidingöbanan. Att ge god service till våra trafikanter är en självklarhet för oss och dig! Den ena situationen är sällan lik den andra vilket ställer krav att du är en lugn, stabil och behjälplig person.

Vi kör 365 dagar om året och nästan hela dygnet, det innebär att jobbet som spårvagnskonduktör är ett skiftarbete.

Kvalifikationer
• Du skall vara minst 18 år gammal.
• Gymnasiekompetens med goda kunskaper i svenska och engelska.
• Tidigare erfarenheter i kundbemötande är meriterande.

Om utbildningen
Utbildningen sker på både hel- och deltid och bekostas av AB Stockholms Spårvägar. Utbildningen pågår i ca 10 dagar. Utbildningen avslutas med ett skriftligt prov. Utbildningen sker under kvällstid och helger för deltid samt dagtid för heltid.

Ersättning/arbetsperioden
Du erhåller lön under utbildningen. Efter genomförd utbildning kommer du att arbeta heltid under sommarperioden (juni-augusti) Det kan också finnas möjlighet att arbeta ytterligare under vissa dagar enligt överenskommelse.

Så söker du tjänsten
Ansökan skickas per mail senast den 2017-03-07 till
Anton Polisado (Gruppchef för konduktörer) anton.polisado@ss.se

Annonsen som pdf